Log ind
Opret Bruger
Opret Bruger

Adgangskode

Husk at du kan logge ind med dit SAS EuroBonus login.

Log ind


Gentag E-mail
Adgangskode

Gentag adgangskode
ny adgangskode

Gentag ny adgangskode
Bemærk! Dit kodeord bliver først ændret, når du har bekræftet den fremsendte e-mail.
OK
Persondatapolitik

Persondatapolitik vedrører hemmeligholdelse af personoplysninger på www.plusdeal.dk.

Når du afgiver oplysninger om dig selv til Plusdeal for eksempel dit navn tager vi naturligvis beskyttelsen af dine oplysninger meget seriøst og overholder samtidig datatilsynets regler. Personlige data e-mails datafiler og andre personlige oplysninger der knytter sig til din konto vil naturligvis blive håndteret yderst forsvarligt og kun være tilgængelige for dig.

Ved mistanke om misbrug chikane kriminelle aktiviteter og lignende vil Plusdeal ApS imidlertid kunne videregive oplysningerne til politiet. Alle data behandles ansvarligt og opbevares forsvarligt. Plusdeal ApS kan dog ikke drages til ansvar såfremt udenforstående uretmæssigt skaber sig adgang til oplysninger du har afgivet til Plusdeal ApS - f.eks. i forbindelse med transport af e-mails eller ved indbrud i computersystemer tilhørende Plusdeal ApS.

Copyright ©2017 Plusdeal | Persondatapolitik | Forretningsbetingelser
Tilmeld Nyhedsbrev
Tilmeld Nyhedsbrev
VIND 10.000 EuroBonus Ekstrapoint. Hold dig opdateret med
vores nyhedsmails.
Ogiltig e-mail. Vänligen testa igen
Tilmeld
Vi anvender cookies for at få hjemmesiden til at fungere og for at lave statistik, som vi kan bruge til at forbedre hjemmesidens indhold. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre. Læs mere Jeg forstår