Log ind
Opret Bruger
Opret Bruger

Adgangskode

Husk at du kan logge ind med dit SAS EuroBonus login.

Log ind


Gentag E-mail
Adgangskode

Gentag adgangskode
ny adgangskode

Gentag ny adgangskode
Bemærk! Dit kodeord bliver først ændret, når du har bekræftet den fremsendte e-mail.
OK

10-retters tasting menu hos Rambla

Som SAS EuroBonus-medlem, optjener du
Er du ikke EuroBonus-medlem endnu? Opret dig gratis her

Væk din gastronomiske nysgerrighed i Ørestaden, hvor du kan få lækker tapas fra hele verden, dog med særligt fokus på spanske retter.

Der er kommet liv i den unge bydel, der tidligere var et øde område, og nu kan du få en bid af Barcelona i Ørestaden - Københavns Rambla holder til herude, på kanten af byen! Her er det fokus på god mad og vin, og i restauranten er den uhøjtidelige brasseriestemning i højsædet.

Har du smag for tapas, bør du lægge vejen forbi Rambla for at stifte nærmere bekendtskab med Barcelona og hele verden. Så snart man træder ind på Rambla, mærker man tydeligt ejernes kærlighed til det spanske. Og det er ikke kun maden, der er et touch af Spanien - det skinner igennem i hele atmosfæren.

Restaurant Rambla er inspireret af ejeren, Timos, og hustruens utallige ture til Barcalona. Her faldt parret for den spanske måde at spise på, de catalanske traditioner, samt en international gastronomisk nysgerrighed og udsyn. I Barcelona blev de mødt af en uformel stemning kombineret med både faglighed og ordentlighed, der var helt i overensstemmelse med deres temperament.

Også i interiøret kan man se den spanske inspiration. Her er catalansk råhed med sort og træ og læder kombineret med dansk retrostemning - ja, faktisk passer det sig ret godt til en adresse som Arne Jacobsens Allé.


Tasting menu hos Restaurant Rambla:
 

 • 10 retter á 6 serveringer 

Normalpris kr. 400,- / Kampagnepris kr. 300,-


Vinkortet er stort og byder naturligvis på mange spændende spanske vine, men hele verden er repræsenteret, og der er massere muligheder for vine på glas.


OBS: Kampagnen gælder ikke for selskaber på mere end 6 personer.


Madoplevelsen kan anvendes i juli og august 2018.


En driftig ejer

Manden bag Rambla er Timo Hoffman, der også står bag de populære spisesteder BODIL, SOMMER, 8tallet og LOFT.

Siden 2004 har Timo sammen med et erfarent og dygtigt hold af kokke og køkkenfolk, tjenere og indretningsarkitekter skabt en række markante og succesfulde cafeer og restauranter med hver deres personlighed. Og Timo er en kendt restauratør - i 2006 var han med Restaurant Koefoed den første til at præsentere københavnerne for det dengang spæde bornholmske gastronomieventyr. Restauranten og konceptet lever stadig, dog med nye ejere.

Timos forretningsmæssige ambition er at skabe gå-ud-steder, som han selv har lyst til at komme på. Det skal være steder med en stilsikker indretning og et interessant moderne spisekort, hvor kvaliteten er i top, uden at det behøver koste alverden.

Rambla er et varmt og indbydende sted, der har omfavnet dens placering i en ny bydel som Ørestad. På Rambla er de lykkes med at skabe en utrolig hyggelig og intim restaurant, på trods af at der er 6 m. til loftet, og de oprindelige betonvægge er beholdt, endda med håndværkernes blyantsnoter hist og pist. 

Rambla er placeret et stenkast fra Ørestad Metrostation.

Derudover ligger Rambla blot 5 minutters gang fra Crowne Plaza, ca. 500 meter fra Royal Arena og kun et enkelt stop fra Bella Centeret.

 • Du modtager dit værdibevis efter, dit køb er gennemført
 • Prisen er per person
 • Kampagnen kan benyttes alle dage
 • Kampagnen gælder ikke for selskaber på mere end 6 personer
 • Madoplevelsen kan anvendes i juli og august 2018
 • Værdibeviset gælder ikke på koncertaftener, dvs. når der er koncert i Royal Arena
 • Madoplevelsen kan nydes hos Restaurant Rambla på Arne Jacobsens Allé 9, 2300 København S
 • Husk at medbringe dit Spis i Byen værdibevis til restauranten
 • Booking af bord kan udelukkende gøres på hjemmesiden minimum 1 dag før ønsket Spis i Byen-oplevelse - venligst gør opmærksom på at der er tale om en Spis i Byen-oplevelse og antal personer
 • Plusdeal er kun formidler af denne oplevelse. Alle spørgsmål vedrørende oplevelsen bedes rettet direkte til Spis i Byen på telefon 70 25 60 25 eller på kundeservice@spisibyen.dk
Kampagnen udløber om
00
dage
00
timer
00
minutter
00
sekunder
Copyright ©2018 Plusdeal | Persondatapolitik | Forretningsbetingelser
Tilmeld Nyhedsbrev
Tilmeld Nyhedsbrev
Vind en Georg Jensen Masterpiece kande med
vores nyhedsmails.
Ogiltig e-mail. Vänligen testa igen
Tilmeld
Vi anvender "cookies" for at forbedre din oplevelse på siden, udføre statistik og målrette annoncer. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre. Læs mere Jeg forstår