Log ind
Opret Bruger
Opret Bruger

Adgangskode

Husk at du kan logge ind med dit SAS EuroBonus login.

Log ind


Gentag E-mail
Adgangskode

Gentag adgangskode
ny adgangskode

Gentag ny adgangskode
Bemærk! Dit kodeord bliver først ændret, når du har bekræftet den fremsendte e-mail.
OK

12 flasker intens rødvin fra Italien

Som SAS EuroBonus-medlem, optjener du
Er du ikke EuroBonus-medlem endnu? Opret dig gratis her

Den rubinrøde farve, de lilla toner og den intense duft af røde bær og modne frugter - det indkapsler essensen af den perfekte vin.

Druerne til denne vin er fra Fattoria I Veronis, som ligger på de lavere liggende syd, syd - vest vendte vinmarker, med en beliggenhed i Chianti Rufina-området. Vinmarkerne er placeret i en 250 meter højde og med en plante tæthed på 5600 planter/pr. ha.

Gæringen sker med skind i ca. 15 dage, herefter ligger vinen omkring et år til modning i franske egetræsfade i 32 og 25 hl, dog ligger ca. 10 % i franske egetræsfade af 5HL kapacitet. Til sidst lagres denne Chianti Rufina i 8 måneder på flasken for at få den sidste finish.

Vinen er rubinrød med klare lilla toner og har en intens duft, med noter af røde bær og modne røde frugter. Den er tør med afbalancerede tanniner, harmonisk og vedholdende i ganen. Passer perfekt til de lidt tungere retter som risotto, pasta, grillmad, oste osv. Serveres ved 18 ° C.


12 flasker Chianti Rufina I DOMI 2015

Årgang: 2015

Land: Italien

Klassifikation: Chianti Rufina DOCG

Producent: Fattoria I Veroni

Drue: Sangiovese: 90 % og Canaiolo Nero 10 %

Alkohol: 13 %


Normalpris 12 fl: kr. 1.548,- / Kampagnepris 12 fl.: kr. 1.159,- fri fragt.


Fattoria I Veroni

Fattoria I Veroni har produceret vin i over 300 år og er såvel den ældste, som den største producent i Chianti Rufina. Familien Mariani købte vingården tilbage i 1895, den nuværende ejer Lorenzo Mariani overtog familieforetagendet i 1996 for at optimere vinproduktionen og senere agriturismo delen.

Nye vinmarker kom til i 1998, hvoraf 90% er Sangiovese med en plantetæthed på 5.000 pr. ha. Et af de største tiltag for at optimere vinproduktionen var i 2009 med ansættelsen af ønologen Dott A. Paoletti fra superproducenten Ornellaia i Bolgheri. Dott A. Paoletti er en af Italiens dygtigste ønologer med særlig fokus på Sangiovese-druen, og hvor man får det mest optimale ud af denne fantastiske drue. I dag, efter næsten 20 års hårdt arbejde, fremstår Fattoria I Veroni som en moderne vingård, men med klar forankring i traditionerne for vinfremstilling i Chianti Rufina området. Den daglige drift sørger Luca Innocenti for, og det gøres med mere struktur, end man normalt ser i Italien, hvilket utvivlsomt er med til at give vinene den høje kvalitet.

Fattoria I Veroni producerer 2 linjer - de traditionelle vine, som er Chianti Rufina DOCG, Chianti Rufina Riserva DOCG og Vin Santo del Chianti Rufina DOC, der alle produceres tro mod traditionerne i Chianti Rufina.

  • Levering er inklusiv fragt
  • Leveres 5-10 dage efter bestilling
  • Bestillingen leveres til pakkeshop
  • Levering sker kun til adresser i Danmark (ikke Grønland og Færøerne)
  • Du modtager en kvitterings e-mail med et værdibevis, som udgør din kvittering
  • Du skal ikke foretage dig yderligere, idet produktet sendes direkte til pakkeshop 5-10 hverdage efter gennemført bestilling
  • Du skal være fyldt 18 år for at kunne købe dette tilbud
  • Plusdeal er kun formidler af dette produkt. Alle spørgsmål vedr. produktet, fragten, reklamation samt returnering bedes rettet direkte til leverandøren. Kontaktoplysninger til leverandøren fremgår af dit værdibevis, som du vil modtage umiddelbart efter dit køb
Kampagnen udløber om
00
dage
00
timer
00
minutter
00
sekunder
Copyright ©2018 Plusdeal | Persondatapolitik | Forretningsbetingelser
Tilmeld Nyhedsbrev
Tilmeld Nyhedsbrev
Vind en Georg Jensen Masterpiece kande med
vores nyhedsmails.
Ogiltig e-mail. Vänligen testa igen
Tilmeld
Vi anvender "cookies" for at forbedre din oplevelse på siden, udføre statistik og målrette annoncer. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre. Læs mere Jeg forstår