Log ind
Opret Bruger
Opret Bruger

Adgangskode

Husk at du kan logge ind med dit SAS EuroBonus login.

Log ind


Gentag E-mail
Adgangskode

Gentag adgangskode
ny adgangskode

Gentag ny adgangskode
Bemærk! Dit kodeord bliver først ændret, når du har bekræftet den fremsendte e-mail.
OK

12 flaskers argentinsk vinkasse fra Bodega Norton

Som SAS EuroBonus-medlem, optjener du
Er du ikke EuroBonus-medlem endnu? Opret dig gratis her

12 flasker argentinsk vin fra en af Argentinas mest beundrede vinmagere. Smag på 6 flasker top-anmeldt Cabernet Sauvignon & 6 flasker sprød hvidvin fra lokaldruen, Torrontes.

Bodegas Norton har beliggenhed i det smukke Mendoza ved foden af Andes bjergene. Vinhuset blev grundlagt i 1895 af Edmund James Palmer Norton, som importerede franske vinstokke til beplantningen af sine marker. I 1989 blev vinhuset overtaget af Gernot Langes-Swarovski, og i 1991 påbegyndte hans søn en komplet modernisering af Bodega Norton, så huset kunne følge med udvikling der fandt sted på den argentinske vinscene og de internationale markeder. 

Eksporten begyndte at tage fart og i 1997 opkøbte de Bodega Finca Colonia i Lujan de Cuyo, en ejendom på mere end 1000 ha., hvilket øgede Nortons samlede jordbesiddelser til hele 1265 ha. Bodega Norton er derfor i dag et af de ledende eksportfirmaer indenfor argentinsk vin og deres produkter findes i mere end 60 lande verden over. 

Produktbeskrivelse: 

 • Flaske: 6 flasker Lo Tengo & 6 flasker Reserva Cabernet Sauvignon
 • Type: Hvid- og Rødvin
 • Druer: Torrontes / Cabernet Sauvignon
 • Land: Argentina
 • Distrikt: Mendoza
 • Producent: Bodega Norton

Normalpris: kr. 1.700,- // Kampagnepris: kr. 999,-

Reserva Cabernet Sauvignon 2014:

Denne Reserva Cabernet Sauvignon 2014 er et godt eksempel på den kvalitet som Bodega Norton samt Argentina kan levere rent vinmæssigt.

Vinen har fået fine anmeldelser af flere anerkendte internationale vinanmeldere, hvor den bl.a. af James Suckling har fået tildelt 92 point ud af 100 og af International Wine Report 91 ud af 100.

I næsen finder man typiske toner af solbær, mørke kirsebær, brombær vanilje, læder og tobak. På tungen er vinen kraftig og fyldig med fin balance og struktur. Her man finder man ligeledes nuancer af solbær, mørke kirsebær, vanilje, læder og tobak. 

Det er en rigtig bøf vin, som passer godt til kødretter tilberedt på både grillen og stegepanden.  

Lo Tengo - Torrontes 2011:

Lo Tengo vinserien fra Bodega Norton er lavet som et symbol på argentinernes livspassion. Serien blev, ifølge Bodega Norton, skabt som en hyldest til landet og befolkningen, og Lo Tengo betyder "Jeg har det". 

Torrontes er Argentinas nationale hvidvinsdrue og den giver friske hvidvine, som passer godt som både aperitif og til mad.  I næsen på denne vin, har man de typiske nuancer af blomster, fersken, honning, æbler, grapefrugt, melon samt tørret urter. I munden finder man flere af de samme nuancer og vinens syre skaber en balanceret vinoplevelse, der er en ren crowd pleaser. 

 • Levering koster kr. 79,- per forsendelse, som pålægges i betalingsdelen
 • Levering sker kun til adresser i Danmark (ikke Grønland og Færøerne)
 • Du modtager en kvitterings e-mail med et værdibevis, som udgør din kvittering
 • Du skal ikke foretage dig yderligere, idet produktet sendes direkte til din adresse 5-7 hverdage efter gennemført bestilling
 • Plusdeal er kun formidler af denne kampagne. Alle spørgsmål vedr. produktet, fragten, reklamation samt returnering bedes rettet direkte til leverandøren. Kontaktoplysninger til leverandøren fremgår af dit værdibevis, som du vil modtage umiddelbart efter dit køb
Kampagnen udløber om
00
dage
00
timer
00
minutter
00
sekunder
Copyright ©2018 Plusdeal | Persondatapolitik | Forretningsbetingelser
Tilmeld Nyhedsbrev
Tilmeld Nyhedsbrev
Vind en Georg Jensen Masterpiece kande med
vores nyhedsmails.
Ogiltig e-mail. Vänligen testa igen
Tilmeld
Vi anvender cookies for at få hjemmesiden til at fungere og for at lave statistik, som vi kan bruge til at forbedre hjemmesidens indhold. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre. Læs mere Jeg forstår