Log ind
Opret Bruger
Opret Bruger

Adgangskode

Husk at du kan logge ind med dit SAS EuroBonus login.

Log ind


Gentag E-mail
Adgangskode

Gentag adgangskode
ny adgangskode

Gentag ny adgangskode
Bemærk! Dit kodeord bliver først ændret, når du har bekræftet den fremsendte e-mail.
OK

3-retters bistromenu på BØF - Bistro og Bar

Som SAS EuroBonus-medlem, optjener du
Er du ikke EuroBonus-medlem endnu? Opret dig gratis her

Tag vennerne med til 3-retters middag på BØF - Bistro og Bar, og smag på et sublimt stykke kød, som kun få andre bistroer kan levere det.

Som navnet indikerer er kødet hovedattraktionen på BØF - men de erfarne kokke på den uhøjtidelige dansk/franske bistro kan også resten af deres kokkehåndværk helt ned i detaljen - hos BØF skal alle retter nemlig være ekstraordinære. 

Konceptet på BØF er en overskuelig menu, et enkelt vinkort og masser af god service. BØF's råvarer forsøges så vidt muligt at holdes lokalt - om sommeren bliver krydderurterne dyrket i deres egen baggård, mens kokketeamet om efteråret går på opdagelse i lokale haver, hvor de selv plukker blommer, æbler og andet. Hos BØF er der ingen fine fornemmelser, kun ærlige retter.

Madoplevelsen hos BØF:

  • Forret : Torsk med skagen-skinke og sennep fra Herslev Bryghus 
  • Hovedret : Dansk oksesteg med brun øl-sovs og smør-ristede kartofler 
  • Dessert : BØFs æbledessert med høst af egne æbler i kompot, sprødt og sorbet

Normalpris: kr. 350,- // Kampagnepris: kr. 245,-  

Madoplevelsen kan anvendes alle ugens dage frem til den 12. november 2017

Det er et erfarent restaurationshold, der står bag BØF.  I spidsen for bistroen står Robin Alexandersen og Mikkel Bach, der begge har flere års erfaring fra den københavnske restaurationsscene. Sammen sikrer de hver dag, at BØF leverer knivskarpe retter og masser af dejlig service. 

Udover kødet, så er BØF-drengene også vilde med god øl. Derfor kan man gå på opdagelse i deres afstemte øl-menuer eller bestille en enkelt øl fra deres special-designede fadølsanlæg, som er bygget på et kloakdæksel med 5 haner. Sortimentet på BØF skifter løbende, men der er altid én slags pilsner og fire lækre specialøl på fad og derudover en lang række specialøl på flaske. 

Kort sagt - uanset om du er inkarneret øl-entusiast eller blot ønsker en lille én før middagen, så findes der noget for enhver smag. 

Anmelderne har siden BØF's åbning været svært begejstrede for den lille bistro med den enkle stil og uhøjtidelige facon: "Hver en bid af sådan en bøf tager fokus væk fra samtalen i 10 sekunder" skrev Politiken, der også roste stegningen af stedets andre lækre udskæringer. Også gæsterne er vilde med stedet, og honorerer samlet BØF med 4 stjerner på TripAdvisor.

  • Du modtager dit værdibevis efter, dit køb er gennemført
  • Prisen er per person
  • Tilbuddet er eksklusiv vin, vand og kaffe
  • Madoplevelsen kan anvendes alle ugens dage til aftensmad
  • Madoplevelsen kan anvendes frem til den 12. november 2017
  • Husk at medbringe dit Spis i Byen værdibevis til restauranten
  • Plusdeal er kun formidler af denne oplevelse. Alle spørgsmål vedrørende oplevelsen bedes rettet direkte til Spis i Byen på telefon 70 25 60 25 eller på kundeservice@spisibyen.dk
Kampagnen udløber om
00
dage
00
timer
00
minutter
00
sekunder
Copyright ©2018 Plusdeal | Persondatapolitik | Forretningsbetingelser
Tilmeld Nyhedsbrev
Tilmeld Nyhedsbrev
Vind en Georg Jensen Masterpiece kande med
vores nyhedsmails.
Ogiltig e-mail. Vänligen testa igen
Tilmeld
Vi anvender cookies for at få hjemmesiden til at fungere og for at lave statistik, som vi kan bruge til at forbedre hjemmesidens indhold. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre. Læs mere Jeg forstår