Log ind
Opret Bruger
Opret Bruger

Adgangskode

Husk at du kan logge ind med dit SAS EuroBonus login.

Log ind


Gentag E-mail
Adgangskode

Gentag adgangskode
ny adgangskode

Gentag ny adgangskode
Bemærk! Dit kodeord bliver først ændret, når du har bekræftet den fremsendte e-mail.
OK

6 fl. Bourgogne Rouge fra Domaine Charles van Canneyt

Som SAS EuroBonus-medlem, optjener du
Er du ikke EuroBonus-medlem endnu? Opret dig gratis her

Fænomenal Bourgogne Rouge 2013 fra en af Bourgognes upcoming vinmagere - Charles van Canneyt.

Denne Bourgogne Rouge har egentlig appellationen Hautes Côtes de Nuits, men Charles van Canneyt valgte at deklassificere den til Bourgogne Rouge. Kvaliteten er ikke desto mindre i top, og i den glimrende årgang 2013, får man en frisk, frugtdreven og dybrød farve pinot noir, der er let og behagelig at drikke. Vinen har lagret på brugte, franske egefade.

I næsen opleves friske jordbær, kirsebær og blomme med et anstrøg af fugtige rosenblade og skovbund. Smagen er frugtig, blød og rund med en behersket syre og blide tanniner. 

Drik vinen uden mad eller til retter med fjerkræ, fuglevildt og svampe.

Produktspecifikationer:

 • Flaske: 6 flasker Bourgogne Rouge 2013
 • Type: Rødvin
 • Druer: Pinot Noir
 • Land: Frankrig
 • Distrikt: Bourgogne
 • Producent: Domaine Charles van Canneyt

Normalpris kr. 1.600,- // Kampagnepris kr. 1.099,-

Charles van Canneyt - en upcoming vinstjerne

Når en dygtig, ung vinmager fra Bourgogne vil lave vin i eget navn, har han to muligheder: Enten kan han investere i nogle af de vinmarker, der sælges til helt horrible priser i det eftertragtede område, eller også må han købe druerne til sine vine. Altså blive négociant, som det hedder i vinverdenen.

Charles van Canneyt, som er vinmager hos sine bedsteforældre på det berømte Domaine Hudelot-Noëllat, valgte den sidste løsning. På familieejendommen sælger man alt, hvad man kan producere. Efterspørgslen er simpelthen så voldsom på husets vine, at Charles for fem år siden besluttede, at han ville lave mere vin.

Han opbyggede derfor en mikro-négociantvirksomhed, der opkøbte druer ind fra forskellige appellationer i Bourgogne - primært fra 1. cru- og grand cru-marker. Filosofien bag vinene er den samme som på Hudelot-Noêllat: Behersket brug af eg og begrænset ekstraktion.

Oftest bliver det kun til et enkelt fad eller to af hver vin. Selvom det generelt er dyrere, at opkøbe druer frem for at lave vin fra egne marker, har det givet Charles van Canneyt muligheden for at producere lidt flere flasker af den bourgogne, han er så fantastisk dygtig til at lave.

 • Levering koster kr. 79,- per forsendelse, som pålægges i betalingsdelen
 • Levering sker kun til adresser i Danmark (ikke Grønland og Færøerne)
 • Du modtager en kvitterings e-mail med et værdibevis, som udgør din kvittering
 • Du skal ikke foretage dig yderligere, idet produktet sendes direkte til din adresse 5-7 hverdage efter gennemført bestilling
 • Plusdeal er kun formidler af denne kampagne. Alle spørgsmål vedr. produktet, fragten, reklamation samt returnering bedes rettet direkte til leverandøren. Kontaktoplysninger til leverandøren fremgår af dit værdibevis, som du vil modtage umiddelbart efter dit køb
Kampagnen udløber om
00
dage
00
timer
00
minutter
00
sekunder
Copyright ©2018 Plusdeal | Persondatapolitik | Forretningsbetingelser
Tilmeld Nyhedsbrev
Tilmeld Nyhedsbrev
Vind en Georg Jensen Masterpiece kande med
vores nyhedsmails.
Ogiltig e-mail. Vänligen testa igen
Tilmeld
Vi anvender cookies for at få hjemmesiden til at fungere og for at lave statistik, som vi kan bruge til at forbedre hjemmesidens indhold. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre. Læs mere Jeg forstår