Log ind
Opret Bruger
Opret Bruger

Adgangskode

Husk at du kan logge ind med dit SAS EuroBonus login.

Log ind


Gentag E-mail
Adgangskode

Gentag adgangskode
ny adgangskode

Gentag ny adgangskode
Bemærk! Dit kodeord bliver først ændret, når du har bekræftet den fremsendte e-mail.
OK

6 flasker fra et af Australiens bedste vinhuse

Som SAS EuroBonus-medlem, optjener du
Er du ikke EuroBonus-medlem endnu? Opret dig gratis her

Et af Australiens bedste vinhuse: Vælg mellem 6 flasker Tempus Two Cobber Series GSM (Grenache, Shiraz & Mourvedre) eller Shiraz.

Tempus Two er med fire generationers vinfremstillings arv, et af Australiens mest banebrydende vinhuse. Visionen for Tempus Two er enkel: at skabe et unikt og moderne udvalg af vine fra Australiens absolut bedste vin regioner.

Vinene bliver fremstillet i deres hjem i Hunter Valley, men for at hylde de klassiske australske druesorter og stilarter, bliver flere af deres druer dyrket i flere af Australiens absolut bedste områder, såsom Hunter Valley, Barossa Valley, Langhorne Creek og Adelaide Hills.

Tempus Two blev grundlagt i 1997 af en af Australiens mest ikoniske og ærværdige vinfamilier, McGuigans, hvis vinfremstillingshistorie går tilbage fire generationer til 1869. McGuigan Wines er et af Australiens 'powerhouses' på den internationale vinscene og de blev for nyligt kåret til '2016s internationale vinproducent' på International Wine & Spirits Competition (IWSC) i London.

I Australien er Tempus Two et synonym med klasse og stil, hvilket afspejles i deres vinetiketter og flasker. Der laves flere forskellige serier, hvilket afspejles i deres mærkater.

Med Cobber Series tager Tempus Two deres vinfremstilling til et nyt niveau. Vinene er håndlavede i samme stilart, som flere af verdens bedste vine - dog med et australsk twist. Cobber Series er indbegrebet af moderne vinstil og opfylder til fulde klassisk finesse. Den iøjnefaldende kobbermærkat giver vinen et stilikonisk udseende.

 

Tempus Two Cobber Series GSM 2012

Lavet på Grenache, Shiraz & Mourvedre fra Barossa-dalen, er denne GSM en hyldest til de franske Rhône vine, som bl.a. omfatter de anerkendte Châteauneuf-du-pape-vine.

I glasset fremstår vinen med en flot, dybrød farve og med noter af modne røde bær og blommer samt jordede undertoner.

Paletten er rig og levende med rød bærfrugtsmag, hints af chokolade og kaffe suppleret med fine tanniner og med en lang og vedholdende eftersmag.

Denne vin kan drikkes nu eller gemmes de næste 5-10 år.

Vinen fik med årgang 2011 4.5 Glasses og 87 Points af James Halliday Australian Wine Companion

Produktbeskrivelse

 • 6 flasker Tempus Two Cobber Series GSM 2012
 • Producent: Tempus Two
 • Land: Australien 
 • Område: Barossa
 • Druer: Grenache, Shiraz & Mourvedre

Normalpris: kr. 900,-. Kampagnepris: kr. 575,-


Tempus Two Cobber Series Shiraz 2012

Tempus Two's Shiraz kommer fra Hunter Valley og er rig på røde skovbær og en flot kirsebær smag. Druerne bliver hentet fra Vanessa Vale Vineyard på Hermitage Road i Pokolbin og tilbringer 14 måneder på en blanding af fransk (70%) og amerikansk egetræ (30%).

Vinen er rig på en koncentreret brombær og kirsebær smag, og den har en naturlig sødme smag, der er fint suppleret med krydret, hvid peber undertoner samt saftige fløjl tanniner.

Denne vin kan drikkes nu eller gemmes de næste 5-10 år.

Produktbeskrivelse

 • 6 flasker Tempus Two Cobber Series Shiraz 2012
 • Producent: Tempus Two
 • Land: Australien 
 • Område: Hunter Valley
 • Druer: Shiraz

Normalpris: kr. 900,-. Kampagnepris: kr. 575,-

 • Levering er ekskluderet i prisen. Levering koster kr. 39,- per forsendelse
 • Levering sker kun til adresser i Danmark (ikke Grønland og Færøerne)
 • Du modtager en kvitterings e-mail med et værdibevis, som udgør din kvittering
 • Du skal ikke foretage dig yderligere, idet produktet sendes direkte til din adresse 5-7 hverdage efter gennemført bestilling
 • Du skal være fyldt 18 år for at kunne købe dette tilbud
 • Plusdeal er kun formidler af denne oplevelse. Alle spørgsmål vedr. produktet, fragten, reklamation samt returnering bedes rettet direkte til leverandøren. Kontaktoplysninger til leverandøren fremgår af dit værdibevis, som du vil modtage umiddelbart efter dit køb
Kampagnen udløber om
00
dage
00
timer
00
minutter
00
sekunder
Copyright ©2018 Plusdeal | Persondatapolitik | Forretningsbetingelser
Tilmeld Nyhedsbrev
Tilmeld Nyhedsbrev
Vind en Georg Jensen Masterpiece kande med
vores nyhedsmails.
Ogiltig e-mail. Vänligen testa igen
Tilmeld
Vi anvender "cookies" for at forbedre din oplevelse på siden, udføre statistik og målrette annoncer. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre. Læs mere Jeg forstår