Log ind
Opret Bruger
Opret Bruger

Adgangskode

Husk at du kan logge ind med dit SAS EuroBonus login.

Log ind


Gentag E-mail
Adgangskode

Gentag adgangskode
ny adgangskode

Gentag ny adgangskode
Bemærk! Dit kodeord bliver først ændret, når du har bekræftet den fremsendte e-mail.
OK

6 flasker silkeblød rødvin fra Italien

Som SAS EuroBonus-medlem, optjener du
Er du ikke EuroBonus-medlem endnu? Opret dig gratis her

Klar og intens lilla-rød vin med en duft af brombær, modne frugter, krydderier og et blidt strejf af eg. Vinen har en silkeblød smag.

Fra Fattoria I Veronis syd, sydvest vendte vinmarker, beliggende i nærheden af San Martino, en Quona kirke i Chianti Rufina-området, kommer dette vinhus' bedste vin Chianti Rufina Riserva.

Vinmarkerne er placeret i 250-280 meters højde med en plantetæthed på 5600 planter/pr. ha.

Straks efter høst starter en temperaturkontrolleret gæring med skind i cirka 20 dage efterfulgt af en modning i 18 måneder på franske egetræsfade på 5HL kapacitet (50% ny eg), og yderligere 10 måneder på flasken, før vinen er klar til salg.

Klar og intens lilla-rød vin med en duft af brombær, modne frugter, krydderier og et blidt strejf af eg. Vinen har en silkeblød smag med balancerede tanniner og en langvarig eftersmag. Den er især velegnet til kalve- og oksekød, grillmad og kraftige oste. Serveres ved 18° C.


6 flasker Chianti Rufina Riserva QUONA 2014

Årgang: 2014

Land: Italien

Klassifikation: Chianti Rufina Riserva

Producent: Fattoria I Veroni

Drue: Sangiovese 100 %

Alkohol: 14 %

Normalpris 6 fl: kr. 1.254,- / Kampagnepris 6 fl.: kr. 939,- fri fragt.


Fattoria I Veroni

Fattoria I Veroni har produceret vin i over 300 år og er såvel den ældste, som den største producent i Chianti Rufina. Familien Mariani købte vingården tilbage i 1895, den nuværende ejer Lorenzo Mariani overtog familieforetagendet i 1996 for at optimere vinproduktionen og senere agriturismo delen.

Nye vinmarker kom til i 1998, hvoraf 90% er Sangiovese med en plantetæthed på 5.000 pr. ha. Et af de største tiltag for at optimere vinproduktionen var i 2009 med ansættelsen af ønologen Dott A. Paoletti fra superproducenten Ornellaia i Bolgheri. Dott A. Paoletti er en af Italiens dygtigste ønologer med særlig fokus på Sangiovese-druen, og hvor man får det mest optimale ud af denne fantastiske drue. I dag, efter næsten 20 års hårdt arbejde, fremstår Fattoria I Veroni som en moderne vingård, men med klar forankring i traditionerne for vinfremstilling i Chianti Rufina området. Den daglige drift sørger Luca Innocenti for, og det gøres med mere struktur, end man normalt ser i Italien, hvilket utvivlsomt er med til at give vinene den høje kvalitet.

Fattoria I Veroni producerer 2 linjer - de traditionelle vine, som er Chianti Rufina DOCG, Chianti Rufina Riserva DOCG og Vin Santo del Chianti Rufina DOC, der alle produceres tro mod traditionerne i Chianti Rufina.

  • Levering er inklusiv fragt
  • Leveres 5-10 dage efter bestilling
  • Bestillingen leveres til pakkeshop
  • Levering sker kun til adresser i Danmark (ikke Grønland og Færøerne)
  • Du modtager en kvitterings e-mail med et værdibevis, som udgør din kvittering
  • Du skal ikke foretage dig yderligere, idet produktet sendes direkte til nærmeste pakkeshop 5-10 hverdage efter gennemført bestilling
  • Du skal være fyldt 18 år for at kunne købe dette tilbud
  • Plusdeal er kun formidler af dette produkt. Alle spørgsmål vedr. produktet, fragten, reklamation samt returnering bedes rettet direkte til leverandøren. Kontaktoplysninger til leverandøren fremgår af dit værdibevis, som du vil modtage umiddelbart efter dit køb
Kampagnen udløber om
00
dage
00
timer
00
minutter
00
sekunder
Copyright ©2018 Plusdeal | Persondatapolitik | Forretningsbetingelser
Tilmeld Nyhedsbrev
Tilmeld Nyhedsbrev
Vind en Georg Jensen Masterpiece kande med
vores nyhedsmails.
Ogiltig e-mail. Vänligen testa igen
Tilmeld
Vi anvender "cookies" for at forbedre din oplevelse på siden, udføre statistik og målrette annoncer. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre. Læs mere Jeg forstår