Log ind
Opret Bruger
Opret Bruger

Adgangskode

Husk at du kan logge ind med dit SAS EuroBonus login.

Log ind


Gentag E-mail
Adgangskode

Gentag adgangskode
ny adgangskode

Gentag ny adgangskode
Bemærk! Dit kodeord bliver først ændret, når du har bekræftet den fremsendte e-mail.
OK

Klassiske dufte fra Burberry til kvinder

Som SAS EuroBonus-medlem, optjener du
Er du ikke EuroBonus-medlem endnu? Opret dig gratis her

Burberry balancerer imellem klassisk tungt og ungdommelig frisk. De populære dufte signalerer luksus og tidløs modernitet. Vælg imellem 7 dufte til kvinder.

Det engelske modehus, Burberry, er indbegrebet af luksus, kvalitet og elegance. De samme egenskaber finder man i Burberrys klassiske og skønne dufte til både mænd og kvinder. Emballagen på de smukke Burberry-parfumer er også stærkt inspireret af deres tøjkollektion, da parfumerne bærer de karakteristiske mønstre. En Burberry-parfume er til de kvalitetsbevidste kvinder og mænd, hvor kun det bedste er godt nok. 

Produktspecifikationer:

 • Mærke: Burberry
 • Type: Parfume til kvinder
 • Størrelse: 30ml
 • Vælg imellem 7 varianter: Burberry Weekend, Burberry London, Burberry Rhythm, Burberry My, Burberry Touch, Burberry Classic eller Burberry The Beat

Normalpris per parfume: kr. 399,-. Kampagnepris per parfume: kr. 239,-.

Burberry Weekend
Burberry Weekend til kvinder er en frisk, blomstret træduft til kvinder. 

Weekend er en moderne klassisk parfume, der blev mange kvinders signaturduft, med skønne og friske noter. Den åbner med sød mandarin og aromatisk græsnoter, der flyder perfekt ind til en skøn buket af blå hyachint, iris, nektarin, fersken blomst, rød cycklamen og wild rose, imens basen af sandeltræ, cedertræ og musk runder den elegeant af. 

Burberry London 
London by Burberry er en frisk og blomstret duft til kvinder, der er inpsireret af en gåtur igennem storbyen. 

Dette er en klassisk duft med hint af frugt og træ. Flasken kommer i en fin flaske med stof-sleeve i det velkendte Burberry-mønster. Burberry London indeholder noter af jasmin, rose, honeysuckle, mandarin, tiare blomster, pæon, træ og musk. 

Burberry Brit Rhythm
Den friske åbning indeholder noter af peber, der blandes ind i hjertet af lavendel, appelsin blomst og pæon. Basen er en lækker blanding af pudderet iris og træ. Brit Rhythm er en klassisk raffineret duft til den modige og vovede kvinde.

Burberry My
My Burberry af Burberry er en blomstret duft til kvinder. Den indeholder noter af ærteblomst, citrus, bergamot, geranium, freesia, gylden kvæde, patchouli, damaskus og centifolia rose.

Burberry Touch
Touch var en af de første moderne Burberry-dufte. Den kombinerer bløde noter af frisk frugt og bær samt træsorter. Burberry Touch indeholder noter af solbær, cassis, tranebær, pink peber, rose, liljekonval, jasmin, fersken, hindbær, vanilje, cedertræ og mos.

Burberry Classic
Burberry by Burberry er en frisk træduft til kvinder.

De begyndende frugtnoter, med et hint af maskulin musk, blandes perferkt med træakkorder og en aroma af vanilje. Burberry for women har en kant og kompleksitet, der gør det til en speciel og sofistikeret duft. Det var den først Burberry-duft, der blev udgivet, og er stadig én af de mest populære.

Burberry The Beat
Denne livlige blomster, træagtige duft er på en og samme gang både sexet, kvindelig, moderne, dynamisk og vibrerende.

 • Kampagnen slutter onsdag d. 16. maj 2018 kl. 23.59
 • Tilbuddet er eksklusiv levering
 • Levering koster kr. 39,-, som pålægges i betalingsdelen
 • Vi gør opmærksom på, at vores produkter leveres af forskellige leverandører, og at en samlet levering af forskellige produkter derfor ikke kan garanteres
 • Varen leveres af en dansk leverandør
 • Levering sker kun til adresser i Danmark (ikke Grønland og Færøerne)
 • Du modtager en kvitterings e-mail med et værdibevis, som udgør din kvittering
 • Du skal ikke foretage dig yderligere, idet produktet sendes til nærmeste pakkeshop 3-5 hverdage efter gennemført bestilling
 • Plusdeal er kun formidler af denne kampagne. Alle spørgsmål vedr. produktet, fragten, reklamation samt returnering bedes rettet direkte til leverandøren. Kontaktoplysninger til leverandøren fremgår af dit værdibevis, som du vil modtage umiddelbart efter dit køb
Kampagnen udløber om
00
dage
00
timer
00
minutter
00
sekunder
Copyright ©2018 Plusdeal | Persondatapolitik | Forretningsbetingelser
Tilmeld Nyhedsbrev
Tilmeld Nyhedsbrev
Vind en Georg Jensen Masterpiece kande med
vores nyhedsmails.
Ogiltig e-mail. Vänligen testa igen
Tilmeld
Vi anvender "cookies" for at forbedre din oplevelse på siden, udføre statistik og målrette annoncer. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre. Læs mere Jeg forstår