Log ind
Opret Bruger
Opret Bruger

Adgangskode

Husk at du kan logge ind med dit SAS EuroBonus login.

Log ind


Gentag E-mail
Adgangskode

Gentag adgangskode
ny adgangskode

Gentag ny adgangskode
Bemærk! Dit kodeord bliver først ændret, når du har bekræftet den fremsendte e-mail.
OK

En aften i Kødbyen på NOSE2TAIL Meatpacker

Som SAS EuroBonus-medlem, optjener du
Er du ikke EuroBonus-medlem endnu? Opret dig gratis her

Komplet aften hos NOSE2TAIL i Kødbyen, hvor du kan vælge imellem tre forskellige menuer, der alle har fokus på dyrevelfærd og lokal topkvalitet.

Lokaliseret i den gamle kødby ligger NOSE2TAIL Meatpacker side om side med gamle slagterbutikker og hippe hangouts. Restauranten er bygget op omkring bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd, og køkkenets sympatiske motto er, at glade dyr smager bedre. 

NOSE2TAIL Meatpacker er et bæredygtigt spisehus med fokus på dyrevelfærd og god kvalitet. Dyrene, hvorfra kødet kommer, er danske og fritgående. Alt bliver lavet fra bunden, inklusive isen, som også er på menuen. Af varianter kan nævnes: Honning-banan, Bailey og sågar Fernet Branca.

NOSE2TAIL Meatpacker serverer et bredt udvalg af vin, øl og cocktails til maden og man kan altid få en Fernet for en 10'er. NOSE2TAIL er beliggende i en hyggelig kælder med klinker på væggene, kant og uformel stemning.


En aften i Kødbyen:

  • Champagne og Bacon BBQ
  • Tasting Menu (vælg en af nedenstående)
  • Vinmenu (3 glas til 3 retter - 4 glas til 4 retter)
  • Kaffe/te, petit fours & avec
  • 1 x valgfri cocktail fra kortet
  • Tasting Menu: 3 retter m. svin: Normalpris kr. 825,- / kampagnepris kr. 599,- per person
  • Tasting Menu: 3 retter m. steak: Normalpris kr. 900,- / kampagnepris kr. 649,- per person
  • Tasting Menu: 4 retter: Normalpris kr. 1000,- / kampagnepris kr. 699,- per person

  • Tasting Menu: 3 retter m. svin
    • Brættet 5 slags kød, 2 slags oste, syltet grønt brød og smør
    • Dagens svin med kartoffel, årstidens grønt & sauce
    • NOSE2TAILs hjemmelavede is
  • Tasting Menu: 3 retter m. steak
    • Brættet 5 slags kød, 2 slags oste, syltet grønt brød og smør
    • Ribeye (300 gr.) med en valgfri side & en sauce
    • NOSE2TAILs hjemmelavede is
  • Tasting Menu: 4 retter
    • Brættet 5 slags kød, 2 slags oste, syltet grønt brød og smør
    • Cremet kartoffel med stegte svampe, purløgsolie & brøndkarse (Tilføj bacon på aftenen +DKK 15,-)
    • Ribeye (300 gr) med en valgfri side & en sauce
    • NOSE2TAILs hjemmelavede is

NB: Booking af bord skal ske mininum 1 dag inden madoplevelsen ønskes, på mail: info@nose2tail.dk eller på tlf: 33 93 50 45

Bæredygtighed hele vejen

I sommer fusionerede NOSE2TAIL deres tidligere brands under navnet NOSE2TAIL Meatpacker. Her har de samlet det bedste fra menukortene på deres tidligere restauranter.

De serverer både steaks, som de gjorde det i den nu lukkede NOSE2TAIL Meat & Seafood, men holder samtidig fast i bæredygtighed, og i altid at bruge hele dyret, som i den grad gjorde sig gældende i den første NOSE2TAIL, NOSE2TAIL Madbodega.

NOSE2TAIL er ærlig mad, med masser af smag!

  • Du modtager dit værdibevis efter, dit køb er gennemført
  • Prisen er per person
  • Prisen er inkl. vin, vand og kaffe
  • Madoplevelsen kan anvendes hos NOSE2TAIL Meatpacker i Kødbyen mandag-lørdag fra kl. 18:00
  • Madoplevelsen kan anvendes i 3 måneder dvs. frem til 31. maj 2018
  • Husk at medbringe dit værdibevis til restauranten
  • Plusdeal er kun formidler af denne oplevelse. Alle spørgsmål vedrørende oplevelsen bedes rettet direkte til Spis i Byen på telefon 70 25 60 25 eller på kundeservice@spisibyen.dk
Kampagnen udløber om
00
dage
00
timer
00
minutter
00
sekunder
Copyright ©2018 Plusdeal | Persondatapolitik | Forretningsbetingelser
Tilmeld Nyhedsbrev
Tilmeld Nyhedsbrev
Vind en Georg Jensen Masterpiece kande med
vores nyhedsmails.
Ogiltig e-mail. Vänligen testa igen
Tilmeld
Vi anvender cookies for at få hjemmesiden til at fungere og for at lave statistik, som vi kan bruge til at forbedre hjemmesidens indhold. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre. Læs mere Jeg forstår