Log ind
Opret Bruger
Opret Bruger

Adgangskode

Husk at du kan logge ind med dit SAS EuroBonus login.

Log ind


Gentag E-mail
Adgangskode

Gentag adgangskode
ny adgangskode

Gentag ny adgangskode
Bemærk! Dit kodeord bliver først ændret, når du har bekræftet den fremsendte e-mail.
OK

Komplet middag hos øko-trendy NOSE2TAIL Meatpacker

Som SAS EuroBonus-medlem, optjener du
Er du ikke EuroBonus-medlem endnu? Opret dig gratis her

NOSE2TAIL Meatpacker byder indenfor til "The Full Monty", når de i tråd med den bæredygtige tankegang transformerer alle dele af dyret til lækre, velsmagende retter. Vælg mellem gris eller steak til hovedretten.

Lokaliseret i den gamle kødby ligger NOSE2TAIL Meatpacker side om side med gamle slagterbutikker og hippe hangouts. Restauranten er bygget op omkring bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd, og køkkenets sympatiske motto er, at glade dyr smager bedre. 

Ærlig og bæredygtig mad med masser af velsmag!

Madoplevelsen hos NOSE2TAIL Meatpacker inkluderer: 

  • Et glas champagne og snacks
  • 3-retters middag
    • Brættet (forret): 5 slags kød, 2 slags oste, syltet grønt, brød og smør
    • Hovedret: Dagens svin eller steak med årstidens grønt, kartofler og sauce
    • Dessert: Chokoladebrownie med hjemmelavet is
  • Tilhørende vinmenu under middagen (3 glas)
  • Kaffe/te, fyldt chokolade og husets avec
  • En valgfri cocktail fra kortet

3-retters med gris: Normalpris: kr. 850,- // Kampagnepris: kr. 599,-

3-retters med steak: Normalpris: kr. 900,- // Kampagnepris: kr. 649,-

NB Vegetar og allergier skal oplyses til restauranten samtidig med bordreservationen

Bæredygtighed hele vejen

Nose2Tail åbnede i 2011 og var en af Kødbyens første "rigtige" restauranter og bærende elementer af transformationen af Kødbyen fra "not" til "hot". De har ændret navnet, og i dag hedder de NOSE2TAIL Meatpacker - her har de taget alt det bedste fra den foregående restaurant med - bl.a. det bæredygtige kød. 

Vinene bliver parret af den dygtige sommelier Frederik Skytte, og er nøje udvalgt og tilpasset de forskellige retter.

  • Du modtager dit værdibevis efter, dit køb er gennemført
  • Prisen er per person
  • Prisen er inkl. vin, vand og kaffe
  • Madoplevelsen kan anvendes hos NOSE2TAIL Meatpacker i Kødbyen mandag-lørdag fra kl. 18:00
  • Madoplevelsen kan anvendes frem til den 31. januar 2018
  • Husk at medbringe dit Spis i Byen værdibevis til restauranten
  • PlusDeal er kun formidler af denne oplevelse. Alle spørgsmål vedrørende oplevelsen bedes rettet direkte til Spis i Byen på telefon 70 25 60 25 eller på kundeservice@spisibyen.dk
Kampagnen udløber om
00
dage
00
timer
00
minutter
00
sekunder
Copyright ©2017 Plusdeal | Persondatapolitik | Forretningsbetingelser
Tilmeld Nyhedsbrev
Tilmeld Nyhedsbrev
VIND 10.000 EuroBonus Ekstrapoint. Hold dig opdateret med
vores nyhedsmails.
Ogiltig e-mail. Vänligen testa igen
Tilmeld
Vi anvender cookies for at få hjemmesiden til at fungere og for at lave statistik, som vi kan bruge til at forbedre hjemmesidens indhold. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre. Læs mere Jeg forstår