Log ind
Opret Bruger
Opret Bruger

Adgangskode

Husk at du kan logge ind med dit SAS EuroBonus login.

Log ind


Gentag E-mail
Adgangskode

Gentag adgangskode
ny adgangskode

Gentag ny adgangskode
Bemærk! Dit kodeord bliver først ændret, når du har bekræftet den fremsendte e-mail.
OK

Komplet Michelin-aften hos formel B

Som SAS EuroBonus-medlem, optjener du
Er du ikke EuroBonus-medlem endnu? Opret dig gratis her

Nyd en aften hos Michelin-stjernede formel B - her får du aperitif, snacks, 4 retter, vinmenu, petit four & kaffe. Kan nydes fra juni til og med august.

I over tyve år har formel B befundet sig i toppen af den kulinariske elite - restaurantens mantra er 'større fokus på den enkelte råvare', der både handler om menuen, men også om at præsentere en restaurant, som ikke er bundet op på regler, dogmer og faste menuer.

Restauranten betegner sig selv som 'dynamisk' spisested, hvor smagen er det absolutte fokus - et mål, der overskygger landegrænser, teknikker og forskrifter.  Så selvom langt de fleste ingredienser er danske, er inspirationen hentet over hele verden, dog med rod i klassiske, franske metoder.

Hvis du ikke er typen, der orker det set-up, som ofte følger med, når man spiser på en restaurant i denne kaliber, er formel B det helt rigtige sted. Her serveres maden i afslappede rammer, hvor betjeningen er nede på jorden og uprætentiøs på den ærlige måde. 

Menukortet ændres i takt med sæsonen og humøret i køkkenet. På formel B er man kræsne uden at være dogmatiske - her har alt sin ret, så længe det smager!


Suveræn anmelderglæde

Politiken, Adam Price: Det er gourmet uden stiff upper lip - og det peger i en ny retning - væk fra Michelin-hysteriet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er de sjældne seks huer værd.

Berlingske, Søren Frank: Råvarerne og ikke mindst smagen er stadig helt i top - få kokke i byen er så præcise som Formel B's Kristian Møller - så de seks stjerner står der stadig.

Jyllands-Posten: Kort sagt: formel B er det nye, hotte sted for dem, der elsker god mad, og jeg har allerede bestilt bord til næste gang. Maden og vinen er ganske enkelt uforlignelig her på stedet.

Middag på formel B - sommermenu

 • Aperitif
 • Snacks
 • 4 retters gourmetmenu
 • Udvalgt vinmenu
 • Mineralvand under hele middagen
 • Kaffe/the med petit four

Normalpris: kr. 1250,- / Kampagnepris: kr. 995,-


Prisen er per person

Bemærk, at madoplevelsen kan anvendes mandag til torsdag fra juni 2018 og frem til den 31. august 2018

Samarbejde med lokale, bæredygtige leverandører

formel B's leverandører er hovedsageligt små danske producenter med respekt for bæredygtighed og naturen. Allerhelst arbejder formel B med hele dyr, gerne fra Knuthenlund. 

Grøntsager leveres fortrinsvis af Søren Wiuff ved Lammefjorden og Ask fra Kiselgården. Mejeriprodukter kommer fra Thise og Knuthenlund. Fisk og skaldyr kommer fortrinsvis fra danske farvande.


formel B elsker vin!

Restauranten kan tilbyde alt lige fra de naturlige usvovlede til de store klassiske. formel B har besøgt mange af deres vinproducenter gennem flere år, hvilket har resulteret i et personligt forhold til dem og deres vine. 

For formel B er det en stor glæde, som de gerne vil dele med så mange som muligt. Derfor er det deres mål at tilbyde et af byens prismæssigt mest imødekommende vinkort!

 • Du modtager dit værdibevis efter, dit køb er gennemført
 • Så snart du modtager værdibeviset, kan du bestille bord!
 • Prisen er per person
 • Prisen er inkl. vin, vand og kaffe
 • Oplevelsen kan anvendes mandag - torsdag fra juni og frem til den 31. august 2018
 • Husk at medbringe værdibeviset, vedhæftet fremsendte e-mail, til restauranten
 • Booking af bord via www.formelb.dk eller på telefon 33 25 10 66 - venligst gør opmærksom på, at det er en Spis i Byen oplevelse
 • Plusdeal er formidler af denne oplevelse. Alle spørgsmål vedrørende oplevelsen bedes rettet direkte til Spis i Byen på telefon 70 25 60 25 eller på kundeservice@spisibyen.dk
Kampagnen udløber om
00
dage
00
timer
00
minutter
00
sekunder
Copyright ©2018 Plusdeal | Persondatapolitik | Forretningsbetingelser
Tilmeld Nyhedsbrev
Tilmeld Nyhedsbrev
Vind en Georg Jensen Masterpiece kande med
vores nyhedsmails.
Ogiltig e-mail. Vänligen testa igen
Tilmeld
Vi anvender "cookies" for at forbedre din oplevelse på siden, udføre statistik og målrette annoncer. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre. Læs mere Jeg forstår