Log ind
Opret Bruger
Opret Bruger

Adgangskode

Husk at du kan logge ind med dit SAS EuroBonus login.

Log ind


Gentag E-mail
Adgangskode

Gentag adgangskode
ny adgangskode

Gentag ny adgangskode
Bemærk! Dit kodeord bliver først ændret, når du har bekræftet den fremsendte e-mail.
OK

Komplet middag med vinmenu hos NOSE2TAIL Meatpacker

Som SAS EuroBonus-medlem, optjener du
Er du ikke EuroBonus-medlem endnu? Opret dig gratis her

5-retters menu inkl. champagne, vin og valgfri cocktail på øko-trendy NOSE2TAIL i Kødbyen. Vælg imellem Tasting Menu eller Chefs Menu.

Lokaliseret i den gamle kødby ligger NOSE2TAIL Meatpacker side om side med gamle slagterbutikker og hippe hangouts. Restauranten er bygget op omkring bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd, og køkkenets sympatiske motto er, at glade dyr smager bedre. 

Ærlig og bæredygtig mad med masser af velsmag!


Madoplevelsen hos NOSE2TAIL Meatpacker inkluderer:

  • Et glas champagne
  • Tasting Menu eller Chefs Menu 
  • Tilhørende vinmenu under middagen (4 glas)
  • Kaffe/te, fyldt chokolade og husets avec
  • En valgfri cocktail fra kortet


Vælg imellem:


Tasting Menu 

  • 10 gr. Caviar med blinis & rødløg
  • Snack: Bacon BBQ Brættet 
  • 5 slags kød, 2 slags oste, syltet grønt, brød & smør  
  • Dagens svin med kartoffelsalat & årstidens grønt  
  • Danske jordbær med double cream 


eller


Chefs Menu 

  • 10 gr. Caviar med blinis & rødløg
  • Håndpillede rejer med hvid aspargescreme & grøn aspargescrudité  
  • Klassisk tatar med hjemmesyltede pickles, rødbede, peberrod, smørstegt rugbrød og æggeblommecreme  
  • Ribeye med fritter & Sauce Bearnaise  
  • Triple chokoladekage med hindbær/passion sorbet


Tasting Menu - 
Normalpris: kr. 1.000,- / Kampagnepris: kr. 699,-

Chefs Menu - Normalpris: kr. 1.100,- / Kampagnepris: kr. 769,-


NB Vegetar og allergier skal oplyses til restauranten samtidig med bordreservationen


Bæredygtighed hele vejen

Nose2Tail åbnede i 2011 og var en af Kødbyens første "rigtige" restauranter og bærende elementer af transformationen af Kødbyen fra "not" til "hot". De har ændret navnet, og i dag hedder de NOSE2TAIL Meatpacker - her har de taget alt det bedste fra den foregående restaurant med - bl.a. det bæredygtige kød.


Booking

  • Madoplevelsen kan anvendes hos NOSE2TAIL Meatpacker i Kødbyen mandag-lørdag fra kl. 18:00
  • Madoplevelsen kan anvendes 5. juli - 31. august 2018
  • Husk, at medbringe dit Spis i Byen-værdibevis til restauranten
  • Booking af bord skal ske minimum 1 dag inden madoplevelsen ønskes, på mail: info@nose2tail.dk eller på tlf: 33 93 50 45 - venligst gør opmærksom på, at der er tale om en Spis i Byen-oplevelse & antal personer
  • Du modtager dit værdibevis efter, dit køb er gennemført
  • Prisen er per person
  • Prisen er inkl. vin, vand og kaffe
  • Madoplevelsen kan anvendes hos NOSE2TAIL Meatpacker i Kødbyen mandag-lørdag fra kl. 18:00
  • Madoplevelsen kan anvendes 5. juli - 31. august 2018
  • Husk, at medbringe dit Spis i Byen-værdibevis til restauranten
  • Plusdeal er formidler af denne oplevelse. Alle spørgsmål vedrørende oplevelsen bedes rettet direkte til Spis i Byen på telefon 70 25 60 25 eller på kundeservice@spisibyen.dk
Kampagnen udløber om
00
dage
00
timer
00
minutter
00
sekunder
Copyright ©2018 Plusdeal | Persondatapolitik | Forretningsbetingelser
Tilmeld Nyhedsbrev
Tilmeld Nyhedsbrev
Vind en Georg Jensen Masterpiece kande med
vores nyhedsmails.
Ogiltig e-mail. Vänligen testa igen
Tilmeld
Vi anvender "cookies" for at forbedre din oplevelse på siden, udføre statistik og målrette annoncer. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre. Læs mere Jeg forstår