Log ind
Opret Bruger
Opret Bruger

Adgangskode

Husk at du kan logge ind med dit SAS EuroBonus login.

Log ind


Gentag E-mail
Adgangskode

Gentag adgangskode
ny adgangskode

Gentag ny adgangskode
Bemærk! Dit kodeord bliver først ændret, når du har bekræftet den fremsendte e-mail.
OK

Michelinstjerne-indehavere byder ind til komplet middag

Som SAS EuroBonus-medlem, optjener du
Er du ikke EuroBonus-medlem endnu? Opret dig gratis her

Michelin-restauranten Kokkeriet byder indenfor til en komplet middag med 14 fantastiske anretninger. Velkommen til en af Danmarks gastronomiske top-oplevelser.

Ved Nyboder i København K inviterer top-restaurant Kokkeriet dig lidt tættere på stjernerne, når de tager dig på en gastronomisk rejse gennem 14 anretninger inklusiv champagne, vinmenu og sødt & kaffe.

Gennem køkkenets rekonstruktioner af klassiske, danske retter præsenteres du for genkendelige smage i moderne fortolkninger, og som gæst kommer man på en eksklusiv rejse ud i gastronomiens fineste kunst.

*Prisen er per person

Middag hos Kokkeriet:

 • Grand Cru Champagne
 • Menu a 14 serveringer
 • 6 tilhørende vine
 • Kaffe & sødt

Normalpris: kr. 1.950,- / Kampagnepris: kr. 1.650,-

Begejstrede anmeldere

De forskellige årstider dokumenteres på tallerkenen i køkkenet hos Kokkeriet, hvor køkkenchef Morten Krogholm har fokus på kombinationen af enkelthed og innovation og baserer sin stil på de fire elementer: Natur, enkelthed, velsmag og danskhed.

Kombinationen blev belønnet allerede i 2006, hvor restauranten fik sin første Michelin-stjerne, og siden 2009 har Kokkeriet fået den tildelt af Michelinguiden hvert år. 

Kokkeriet er også optaget i nordiske White Guide, som bl.a. beskriver oplevelsen: "Det, der lykkes på Kokkeriet, er at fastholde den røde tråd igennem hele måltidet. At etablere og nære en særlig stemning og blidt stimulere genkaldelsen af livets smagfulde øjeblikke. Fra i går eller fra en fjern fortid. Det er det, god mad kan på gode dage".

Derudover cementeres Kokkeriets succes af et enigt, dansk anmelderkor, hvor bl.a. Børsen konkluderer, at man rejser sig fra bordet med fornemmelsen af at have oplevet et virkelig moderne, personligt præget dansk køkken.

Kokkeriet er blevet lidt af et gastronomisk mekka for tilrejsende foodies, der blandt andet lader sig inspirere af hjemmesiden tripadvisors anmeldelser. Her ligger Kokkeriet nemlig med i toppen af Københavns absolut bedste restauranter.

Kokkeriets ambitionsniveau er dermed ekstremt højt, både hvad angår servering og præsentation af maden. Så læn dig tilbage og nyd en komplet Michelin-aften i hjertet af København. 

 • Du modtager dit værdibevis efter, dit køb er gennemført
 • Prisen er per person
 • Tilbuddet er inkl. velkomstdrink, vin, vand og kaffe
 • NB! Madoplevelsen må max bookes til 6 personer
 • Madoplevelsen kan anvendes mandag-torsdag frem til den 21. maj 2018
 • Husk at medbringe dit værdibevis udprintet til restauranten
 • Plusdeal er formidler af denne oplevelse. Alle spørgsmål vedrørende oplevelsen bedes rettet direkte til Spis i Byen på telefon 70 25 60 25 eller på kundeservice@spisibyen.dk
Kampagnen udløber om
00
dage
00
timer
00
minutter
00
sekunder
Copyright ©2018 Plusdeal | Persondatapolitik | Forretningsbetingelser
Tilmeld Nyhedsbrev
Tilmeld Nyhedsbrev
Vind en Georg Jensen Masterpiece kande med
vores nyhedsmails.
Ogiltig e-mail. Vänligen testa igen
Tilmeld
Vi anvender "cookies" for at forbedre din oplevelse på siden, udføre statistik og målrette annoncer. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre. Læs mere Jeg forstår