Log ind
Opret Bruger
Opret Bruger

Adgangskode

Husk at du kan logge ind med dit SAS EuroBonus login.

Log ind


Gentag E-mail
Adgangskode

Gentag adgangskode
ny adgangskode

Gentag ny adgangskode
Bemærk! Dit kodeord bliver først ændret, når du har bekræftet den fremsendte e-mail.
OK

Pingus' lillebror: PSI på magnumflaske -Vælg mellem flere årgange

Som SAS EuroBonus-medlem, optjener du
Er du ikke EuroBonus-medlem endnu? Opret dig gratis her

Vin fra den verdensberømte vinmager Peter Sissick! Ribera del Duero PSI - i magnumflasker á 1,5 l. Vælg mellem årgang 2012, 2013 & 2014.

Disse ekstraordinære PSI-vine er fremstillet side om side med Peter Sissecks legendariske Pingus i Ribera del Duero, det er fantastisk vin lavet på Tempranillo og Grenache fra Ribera del Duero-regionen i Spanien. Årgangene er intense og velsmagende. Ribera del Duero ligger i regionen Castilla y Leon i det nordlige Spanien og anses for at være en af landets bedste vindistrikter.

I dette PSI-projekt indgår han partnerskab med udvalgte lokale, små vinbønder i Ribera del Duero. Disse vinbønder har fokus på kvalitet frem for kvantitet. Projektet er win-win, for på grund af dette får bønderne samlet set en bedre indtjening, og Sisseck får en bedre råvare.

PSI har høstet et hav af udmærkelser og har de sidste 6 år i træk modtaget 90+ point af Robert Parker.

Produktspecifikationer:

 • 3 flasker Psi magnum 1,5 liter 2012, 13 eller 14 
 • Producent: Dominio de Pingus, Peter Sisseck
 • Land: Spanien
 • Område: Castilla y León, Ribera del Duero
 • Drue: 90% Tempranillo, 10% Grenache 
 • Lukkeanordning: Naturkork
 • Produktionsform: Biodynamisk
 • Alkoholprocent: 14.5 %
 • Skal drikkes: Nu - 2024

Normalpris pr. flaske kr. 799,- // Kampagnepris pr. flaske kr. 599,-

NB: Minimumskøb 3 flasker af samme årgang til kr. 1.797,-

PSI 2012 MAGNUM 1,5 l. Ribera del Duero

Denne årgang 2012 er mørk i glasset - naturligvis - og så har den en herlig og umiddelbar duft, hvor de modne røde frugter finder sammen med friske violer og en antydning af brombærlikør. Vinen er intens og velsmagende i munden, med en pulserende friskhed, som giver vinen kant og kalder smilet frem.

94 point hos James Suckling & 92 point hos The Wine Advocate

PSI 2013 MAGNUM 1,5 l. Ribera del Duero

PSI 2013 er mørk i glasset. Bouqeten byder på en herlig og umiddelbar duft, hvor de modne, røde frugter flettes med blomsternoter. Den har en intens, frugtfuld stil med en minimal sød note og særdeles velafbalanceret og integreret fad. Vinen er ung - bør dekanteres.

91 point hos Robert Parker og 93 point hos James Suckling

PSI 2014 MAGNUM 1,5 l. Ribera del Duero

Farven er meget mørk og har som de forrige årgange en herlig og umiddelbar duft - røde frugter blandes med violer og en antydning af hindbær. Den er intens og velsmagende i munden med en lækker friskhed, som giver vinen kant. 14,5 pct. alkohol.

Duften er spækket med fuldmodne solbær samt viol og grafit. Smagen er nærmest eksplosiv intens og meget fyldig, og inde under al den spektakulære frugt finder man en vibrerende nerve af friskhed, som hæver vinen langt over andre Ribera-vingårdes såkaldte prestige-cuvéer. En fantastisk vin til de helt særlige lejligheder. 

95 point James Suckling og 92 point Antoni Galloni

Om Pingus

Vinmageren Peter Sisseck har betydet en sand revolution for spansk vin. På relativt kort tid har danskeren tilført spansk vin en række nye metoder og idéer, der diskuteres i hele Spaniens vinverden.

Pingus er blevet kendt og agtet overalt, hvor vin er på dagsordenen, og ligesom de andre helt store navne rummer Pingus en kvalitet og ultimativ intensitet, der gør den til Peter Sissecks unikke signatur vin.

 • Levering er ekskluderet i prisen. Levering koster kr. 79,- per forsendelse
 • Levering sker kun til adresser i Danmark (ikke Grønland og Færøerne)
 • Du modtager en kvitterings e-mail med et værdibevis, som udgør din kvittering
 • Du skal ikke foretage dig yderligere, idet produktet sendes direkte til din adresse 5-7 hverdage efter gennemført bestilling
 • Du skal være fyldt 18 år for at kunne købe dette tilbud
 • PlusDeal er kun formidler af denne oplevelse. Alle spørgsmål vedr. produktet, fragten, reklamation samt returnering bedes rettet direkte til leverandøren. Kontaktoplysninger til leverandøren fremgår af dit værdibevis, som du vil modtage umiddelbart efter dit køb
Kampagnen udløber om
00
dage
00
timer
00
minutter
00
sekunder
Copyright ©2018 Plusdeal | Persondatapolitik | Forretningsbetingelser
Tilmeld Nyhedsbrev
Tilmeld Nyhedsbrev
Vind en Georg Jensen Masterpiece kande med
vores nyhedsmails.
Ogiltig e-mail. Vänligen testa igen
Tilmeld
Vi anvender "cookies" for at forbedre din oplevelse på siden, udføre statistik og målrette annoncer. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre. Læs mere Jeg forstår