Log ind
Opret Bruger
Opret Bruger

Adgangskode

Husk at du kan logge ind med dit SAS EuroBonus login.

Log ind


Gentag E-mail
Adgangskode

Gentag adgangskode
ny adgangskode

Gentag ny adgangskode
Bemærk! Dit kodeord bliver først ændret, når du har bekræftet den fremsendte e-mail.
OK

PSI 2015 fra Dominio de Pingus: Bedste årgang til dato

Som SAS EuroBonus-medlem, optjener du
Er du ikke EuroBonus-medlem endnu? Opret dig gratis her

Eksklusivt: Nu kan du blive blandt de første i Danmark, der får fingrene i Peter Sissicks PSI 2015. Verdensberømte Pingus' lillebror!

Dette er som bekendt det mest berømte danske fingeraftryk i vinens verden, og få andre spanske vine - om nogen - har opnået så stor international anerkendelse som Pingus, der altså er en af de meget få vine, der i nyere tid er blevet føjet til rækken af verdens mest eftertragtede vine. Sissecks PSI har opnået næsten kultagtig-status og er til tider nærmest umulig at finde på det danske marked.

PSI'en er intens, men ikke voldsom. Det er en vin, som fortjener at blive serveret i store glas og med store armbevægelser. Sissecks vin er et smukt eksempel på, at behersket anvendelse af større og ældre fade kan være stærkt vanedannende!

Produktspecifikationer:

 • 6 flasker PSI 2015
 • Producent: Dominio de Pingus, Peter Sisseck
 • Land: Spanien
 • Område: Castilla y León, Ribera del Duero
 • Drue: 90% Tempranillo, 10% Grenache 
 • Lukkeanordning: Naturkork
 • Produktionsform: Biodynamisk
 • Alkoholprocent: 14.5 %
 • Skal drikkes: Nu - 2024

Normalpris kr. 300,- pr. flaske (6 flasker kr. 1800,-) // Kampagnepris kr. 249,- pr. flaske (6 flasker kr. 1494,-) 

NB: Kun ved køb af minimum 6 flasker

Kvalitet over kvantitet

Dette er Peter Sisseck's 9. udgave af PSI vinen, som er opkaldt efter det 23. bogstav i det græske alfabet og er en vidunderlig hyldest til Ribera del Duero regionens vintraditioner. 

Vinen er skabt hovedsageligt på Tempranillo druer, som Sisseck og hans partner Pablo Rubio har opkøbt hos lokale vinbønder. Dealen med de lokale vinbønder er, at de vil blive betale lidt mere for druerne såfremt bønderne ville efterstræbe kvalitet frem for kvantitet og på sigt også arbejde ud fra økologiske principper. 

Sissecks PSI-prjekt blev første gang lanceret med årgang 2007, og vinen har helt fra start været anderledes end både Pingus og Flor de Pingus.  PSI-projektet handlede, for Sisseck, om at afsøge de muligheder, der lå gemt i traditionerne i Ribera del Duero-regionen. På grund af dette fokus er høstudbyttet ikke ekstremt lavt, og der er skruet ned for fadlagringen, så druerne og deres terroir kommer i fokus. 

Denne vin er omsider ved at have fundet sin identitet, og er en charmerende oplevelse. Den er mørk, og så byder den sig til med en herlig og umiddelbar duft, hvor de modne røde frugter finder sammen med friske violer og en antydning af brombær likør. Der er en intens vin, som er meget velsmagende med friskhed, som giver vinen noget kant. 

Serveres i store glas ved 15 til 17 grader, hvis du skal få den største oplevelse.

  Det græske bogstav PSI fungerer også som symbol for psykologien, og måske er målet for PSI efterhånden som projektet udvikler sig, at finde ind til selve sjælen i Ribera del Duero ved at tage afstand fra mange af de moderne teknikker, der anvendes i regionen i dag såvel i marken som i vinkælderen

Området

DO Ribera del Duero ligger i den centrale del af den Nordspanske højslette, i en højde af ca. 800 m, på begge sider af Duerofloden. Området, der er næsten helt helliget rødvin, har opnået et fantastisk ry i vinkredse, takket være sin generelle høje kvalitet og topvinene er i verdensklasse. Vekslende lag af kalksten, mergel, kridt og ler tilføjer kompleksitet og karakter til Ribera del Duero vinene. 

I Ribera del Duero er Tempranillo den mest plantede druesort, der her producerer dybt farvede vine, ofte med en fast tannin struktur og komplekse aromaer af brombær og morbær. Ifølge DO reglerne skal Tempranillo udgøre mindst 75%, men ofte tilsættes Cabernet Sauvignon, Merlot og Malbec eller op til 5% af Albillo eller Garnacha.

For at opnå status af Crianza lagrer vinen mindst 24 måneder heraf 12 måneder på træfade. Reserva kræver 36 mdr. lagring heraf 12 måneder på fad og Gran Reserva 60 mdr. heraf 24mdr. på fad

 • Levering er ekskluderet i prisen. Levering koster kr. 79,- per forsendelse
 • Levering sker kun til adresser i Danmark (ikke Grønland og Færøerne)
 • Du modtager en kvitterings e-mail med et værdibevis, som udgør din kvittering
 • Du skal ikke foretage dig yderligere, idet produktet sendes direkte til din adresse 5-7 hverdage efter gennemført bestilling
 • Du skal være fyldt 18 år for at kunne købe dette tilbud
 • Plusdeal er kun formidler af denne oplevelse. Alle spørgsmål vedr. produktet, fragten, reklamation samt returnering bedes rettet direkte til leverandøren. Kontaktoplysninger til leverandøren fremgår af dit værdibevis, som du vil modtage umiddelbart efter dit køb
Kampagnen udløber om
00
dage
00
timer
00
minutter
00
sekunder
Copyright ©2018 Plusdeal | Persondatapolitik | Forretningsbetingelser
Tilmeld Nyhedsbrev
Tilmeld Nyhedsbrev
Vind en Georg Jensen Masterpiece kande med
vores nyhedsmails.
Ogiltig e-mail. Vänligen testa igen
Tilmeld
Vi anvender "cookies" for at forbedre din oplevelse på siden, udføre statistik og målrette annoncer. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre. Læs mere Jeg forstår