Log ind
Opret Bruger
Opret Bruger

Adgangskode

Husk at du kan logge ind med dit SAS EuroBonus login.

Log ind


Gentag E-mail
Adgangskode

Gentag adgangskode
ny adgangskode

Gentag ny adgangskode
Bemærk! Dit kodeord bliver først ændret, når du har bekræftet den fremsendte e-mail.
OK

Vinkasse: 12 flasker elegant & frugtig Seguin

Som SAS EuroBonus-medlem, optjener du
Er du ikke EuroBonus-medlem endnu? Opret dig gratis her

Denne vin fra Chateau de Seguin er dejlig blød og frugtig med en meget mild og let tannin nedenunder. Her dominerer blommer, frisk hyldesaft og blåbær.

Denne elegante vin er grundstenen i Chateau de Seguin-huset, og det er gennem Seguin-vinen, at slottet har opnået den status, som den har i dag.  Chateau de Seguin er et kendt slot i Bordeaux med dansk islæt - gennem mange år ejede Carl-familien vinslottet, og det er faktisk først for nyligt, at de solgte slottet til den nye franske ejer.

Seguin-vinen er bundsolid og altid en fornøjelse. Årgang efter årgang - både i gode og mindre gode år leverer denne vin altid varen. Vinen lagres på brugte egefade i 6 måneder, så træet ikke kommer til at dominere den fine frugt i vinen for meget.

Vinen er mørk rubin med flot rød kant. I næsen mødes man af modne røde og sorte skovbær samt blommer. Med mere luft kommer der både tobak, vanilje og en smule kamfer. I munden er vinen dejlig blød og frugtig med en meget mild og let tannin nedenunder. Blommer, frisk hyldesaft og blåbær dominerer her.

Vinen er mørk, men let og saftig med et mildt tanninbid. Prøv den til grillede lammekoteletter med salvie, hvidløg og citronskal. Hertil blot gode danske kartofler samt salat med friske urter i.

Vinkasse med 12 flasker

 • 9 fl Chateau de Seguin
 • 3 fl Chateau de Seguin - Cuvee Prestige

Normalpris: kr. 1700,- / Spis i Byen-pris: kr. 999,-

Huset Château de Seguin

Château de Seguin, som det står i dag, blev bygget i 1780. Men historien om Chateau de Seguin er meget ældre, og kan faktisk dateres helt tilbage til 780.

Det er altså en meget ædel fortid, der knytter sig til arealet, og det imponerende antal bygninger viser, at ejendommen altid har været brugt til landbrug og vin.

Gennem mange år ejede den danske vin-familie Carl de 173 hektar, men blev i starten af 2013 overtaget af den franske Mottet-familie, der også ejer Château La France.

 • Levering koster kr. 79,- per forsendelse, som pålægges i betalingsdelen
 • Levering sker kun til adresser i Danmark (ikke Grønland og Færøerne)
 • Du modtager en kvitterings e-mail med et værdibevis, som udgør din kvittering
 • Du skal ikke foretage dig yderligere, idet produktet sendes direkte til din adresse 5-7 hverdage efter gennemført bestilling
 • PlusDeal er kun formidler af denne kampagne. Alle spørgsmål vedr. produktet, fragten, reklamation samt returnering bedes rettet direkte til leverandøren. Kontaktoplysninger til leverandøren fremgår af dit værdibevis, som du vil modtage umiddelbart efter dit køb
 • Kampagnen udløber om
  00
  dage
  00
  timer
  00
  minutter
  00
  sekunder
  Copyright ©2018 Plusdeal | Persondatapolitik | Forretningsbetingelser
  Tilmeld Nyhedsbrev
  Tilmeld Nyhedsbrev
  Vind en Georg Jensen Masterpiece kande med
  vores nyhedsmails.
  Ogiltig e-mail. Vänligen testa igen
  Tilmeld
  Vi anvender "cookies" for at forbedre din oplevelse på siden, udføre statistik og målrette annoncer. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre. Læs mere Jeg forstår